Verwarm de oven op 160 graden…

Alle gerechten kunnen verwarmd worden in deoven of in de magnetron! Wij adviseren de hete luchtoven voor de vlees en groente gerechten en de magnetron voor de basisgerechten.

Oven

  1. Verwijder de deksels van de gerechten.
  2. Schuif de zwarte bakjes in de voorverwarmde oven. (Onze bakjes zijn oven en magnetron bestendig!)
  3. Schep het bakje met de rijst/noedels tussendoor even om.
  4. Haal de bakjes na 10 à 12 minuten uit de oven.

     

Magnetron

  1. Schuif de zwarte bakjes met deksel in de magnetron. (Onze bakjes zijn oven en mangnetron bestendig!)
  2. Verwarm 4-6 minuten op 800 watt.

Rijstafel

  1. Nasi goreng
  2. Bami
  3. Jasmijn rijst
  4. Rendang daging
  5. Ayam pedis
  6. Saté ayam
  7. Sambal goreng udang
  8. Smoor van bloemkool
  9. Sambal goreng telor
  10. Tumis taugé tahu
  11. Sambal goreng buncis
  12. Atjar ketimoen
  13. Homemade sambal
  14. Gado gado
  15. Kroepoek
  16. Spekkoek
Verwarm de oven voor op 160 graden. Alle gerechten van 1 t/m 11 gaan tegelijk 10-12 minuten in de oven.
 
De Atjar Ketimoen (12), homemade sambal (13) Gado gado (14) en kroepoek verdeel je over de borden. 
De spekkoek is een heerlijke afsluiter.